MIMESIS –projektin workshop järjestetään Skienissä Norjassa 4.-5. kesäkuuta 2019

Mathematics and Materials Science for Steel Production and Manufacturing (MIMESIS) –projektin workshop järjestetään Skienissä Norjassa 4.-5. kesäkuuta 2019. Workshopissa esityksiä pitävät projektin tohtoriopiskelijat sekä kutsut puhujat Oulun yliopistolta (Jari Larkiola and Seppo Louhenkilpi), Luulajan teknilliseltä yliopistolta (Jonas Edberg), Santiago de Compostelan yliopistolta (Dolores Gómez Pedreira), Aachenin teknilliseltä korkeakoululta (Tim Haas), IWT Bremeniltä (Martin Hunkel), Thermo-Calc Software AB:ta (Åke Jansson) sekä Bremenin yliopistolta (Alfred Schmidt). Oulun yliopistolta workshoppiin osallistuvat tohtorikoulutettavat Eshwar Ramasetti, Satish Kumar Kolli, Vahid Javaheri ja Shashank Ramesh Babu, tutkijatohtori Ville-Valtteri Visuri sekä professorit Jari Larkiola ja Seppo Louhenkilpi.

MIMESIS on kolmivuotinen European Industrial Doctorate (EID) –projekti Innovative Training Networks (ITN) –ohjelmassa ja osa Horizon 2020-ohjelman Marie Skłodowska Curie –toimia. Tutkimustyö jakautuu kahdeksaan väitöskirjaprojektiin, jotka keskittyvät induktiolämmitykseen, faasimuutoksiin terässeoksissa ja kaasuhuuhteluun teräksenvalmistussenkoissa. Projektin partnereita ovat EFD Induction, SSAB Europe, Outokumpu Stainless, Oulun yliopisto sekä Weierstraß-Institut für Angewandte Analysis und Stochastik. Projekti on ollut ollut menestyksellinen niin tieteellisestä kuin teollisesta näkökulmasta ja päättyy suunnitellusti syyskuussa 2019.

Viimeksi päivitetty: 7.6.2019