Opiskelu

HUOM! Voit opiskella englannin kieltä vain, jos sinulla on opinto-oikeus englannin kielen opintoihin. Tämä tarkoittaa, että olet saanut opinto-oikeuden joko päääainekokeen tai sivuaineen lähtötasokokeen perusteella tai olet humanistisessa tiedekunnassa englannin kielen vaihto-opiskelijana.

Kurssimme kattavat monia temaattisia alueita, kuten vuorovaikutus- ja diskurssintutkimus, kääntäminen, tekstinmuokkaus sekä kirjallisuuden ja kultturin tutkimus. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita tarjolla olevista moninaisista kursseista itseään eniten kiinnostavimmat.

Englanninkielisillä sivuillamme on enemmän tietoa opiskelusta ja opinnoista - valitse sivun ylälaidasta kieliasetukseksi English tai seuraa linkkiä.

Oppiaineen kuvaus: Englannin kieli - English

Opiskeluun liittyvä käytännön tieto ja ohjeet on pääosin keskitetty Opiskelijalle-sivustolle.

Viimeksi päivitetty: 2.7.2020