Ajattelen kuin teekkari

Oulun yliopistossa voit opiskella arvostetun diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkinnon monipuolisessa opiskeluympäristössä ja tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa. Tekniikan alan osaajilla on erinomaiset työllistymis- ja urakehitysmahdollisuudet.
Tummahiuksinen nainen istuu portailla. Taustalla näkyy lisää portaita. Naisella on silmät kiinni. Hänen päänsä yläpuolelta lähtee kaari, jossa lukee: Ajattelen, siis Oulu.

Haluatko teekkariksi?

Teekkareiksi kutsutaan kaikkia eri teknillisten alojen yliopisto-opiskelijoita, jotka opiskelevat diplomi-insinööreiksi. Teekkareilla on tunnusmerkkinä teekkarilakki sekä monipuolinen teekkarikulttuuri eri perinteineen.

Oulun yliopiston tekniikan alan osaajilla on erinomaiset työllistymis- ja urakehitysmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vahvaa teoreettista pohjakoulutusta tukevat tiivis yritysyhteistyö ja monipuolinen opiskeluympäristö. Tekniikan osaajat työskentelevät asiantuntija- ja johtotehtävissä esimerkiksi tuotannossa, tuotekehityksessä ja suunnittelussa.

Tutustu Oulun yliopiston laajaan tekniikan alojen koulutustarjontaan ja löydä oma tapasi olla teekkari.

Hae Oulun yliopistoon yhteishaussa 13.-27.3.2024.

Diplomi-insinööriksi

Arkkitehdiksi

Ajattelen

Ajattelen voivani muuttaa maailmaa.
Ajattelen seikkailuja, ajattelen mahdollisuuksia.
Ajattelen, että kahdeksan tiedekunnan sisältä löytyy oma suunta,
oli se sitten lääkäri tai arkkitehti tai ihan jotain muuta.
Ajattelen kaikkia niitä asioita, joita ei ole vielä ajateltu.
Ajattelen, siis Oulu.