Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19

Oulun yliopisto on siirtynyt kokonaan etäopiskeluun ja sulkenut kampuksensa opiskelijoilta valtioneuvoston 16.3.2020 antaman linjauksen mukaisesti. Tilojen sulkeminen on voimassa 13.4. saakka.

Henkilökunnan työskentely yliopiston tiloissa on sallittua tärkeissä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotehtävissä, joita ei voi toteuttaa etätyönä. Tiloissa toimittaessa noudatetaan tiukasti etäisyys- ja hygieniaohjeita. Kaikki kokoukset järjestetään verkkokokouksina. Lue Työntekemisen järjestelyt

Tilojen sulkeminen koskee myös yliopiston kirjastoa, liikuntahallia, kuntosalia sekä kasvitieteellisen puutarhan yleisönäyttelyjä. Ohjattu opetusharjoittelu harjoittelukoulussa on keskeytetty.

Noudettavia lounasannoksia on tarjolla Linnanmaalla ja Kontinkankaalla, katso linkki alla.

Voit ehkäistä koronaviruksen leviämistä omalla toiminnallasi

• Flunssaisena pysyttele kotona.
  • Pidä metrin turvaetäisyys muihin ja tervehdi muuten kuin kättelemällä.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta: Pese kädet usein vedellä ja saippualla tai jos niitä ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.  Käytä kertakäyttöpyyhkeitä käsien kuivaamiseen.
  • Yski ja aivasta nenäliinaan tai omaan kyynärtaipeeseen tai hihan yläosaan.
  • Heitä niistämisen jälkeen nenäliina heti roskiin ja pese kädet.

Viimeksi päivitetty: 23.3.2020