3. kiertokirje

XII kansainvälinen fennougristikongressi  

Ilmoittautuminen

XII kansainvälinen fennougristikongressi lähestyy. Abstraktit on arvioitu ja tieto hyväksytyistä on lähetetty. Seuraavaksi kaikkia, jotka aikovat osallistua kongressiin, pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan. Ilmoittautuminen kongressiin on avoinna 1.3.–15.6.2015 tämän linkin kautta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista. Pidäthän huolta, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot käsillä, kun aloitat ilmoittautumisen. Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu 250 euroa

Osallistumismaksu, tiettyjen maiden edustajat* 150 euroa

*150 euron osallistumismaksu koskee vain osallistujia, jotka tulevat Venäjän federaatiosta, Serbiasta tai niistä Euroopan unionin maista, jotka ovat liittyneet unioniin vuonna 2004 tai sen jälkeen: Kroatia, Tšekki, Viro, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Slovakia ja Slovenia.

Osallistumismaksu kattaa kongressiohjelman ja -materiaalin, viisi lounasta ja iltapäiväkahvit, vastaanotot sekä retken maaseudulle torstaina 20.8. (kuljetuksineen).

Ryhmäilmoittautuminen on mahdollista. Huomaattehan kuitenkin, että ilmoittautuessanne ryhmänä vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta lähetetään ainoastaan ryhmän johtajan sähköpostiosoitteeseen.

Kongressin plenum-esitelmien pitäjiä ja ICFUCin jäseniä pyydämme valitsemaan heille tarkoitetun vaihtoehdon ilmoittautumiskaavakkeen ensimmäiseltä sivulta. Etusivulta löytyvät statukset (3 kpl) PARTICIPANT, PLENARY SPEAKER ja ICFUC MEMBER.

Maksutavat ja osallistumisen peruuttaminen

Osallistumismaksun voi maksaa ainoastaan luottokortilla (Visa, Visa Electron ja MasterCard) tai suomalaisen verkkopankin kautta.

Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapausten varalta suosittelemme osallistujia hankkimaan kattavan matkavakuutuksen, jonka perusteella vakuutus korvaa sairastapauksesta aiheutuneet kustannukset. 

Peruutustapauksessa osallistumismaksua ei palauteta.

Ilmoittautumisasioissa ota yhteyttä:

Kongressitoimisto Konffa Oy

finnougric@konffa.fi

Tel. +358 10 2926 500

Muuta huomattavaa

Tietoa majoituksesta on konferenssin verkkosivuilla. Kehotamme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian, sillä sopimushintaisia huoneita on rajoitetusti. Sivustolla on myös tietoa kulkuyhteyksistä Ouluun.

Mikäli tarvitsette kutsun viisumia varten, merkitkää ilmoittautumislomakkeessa ruksi kyseiseen kohtaan. Voimme lähettää kutsun vain kongressin osallistujille.

Kaikissa saleissa on PC ja videotykki (VGA). Jos aiot käyttää esityksessäsi omaa laitettasi (kannettava PC tai Mac, tabletti tms.), varmista ystävällisesti etukäteen, minkälaisen adapterin tarvitset liittääksesi laitteesi VGA-liitäntään ja tuo sellainen mukanasi. Emme pysty tarjoamaan adaptereita.

Olkaa hyvä ja seuratkaa konferenssin verkkosivustoa http://www.oulu.fi/suomenkieli/fuxii/etusivu. Sen tietoja päivitetään konferenssin lähestyessä. Myös kaikista mahdollisista muutoksista tiedotetaan siellä.

Voitte tuoda mukananne oman laitoksenne viimeaikaisia julkaisuja. Konferenssin yhteyteen on järjestetty tila laitosten julkaisujen esittelyä varten.

 

Sydämellisesti tervetuloa

Harri Mantila

XII fennougristikongressin presidentti

Viimeksi päivitetty: 27.2.2015