University of Oulu, 2016

Pohjoissaamen lähtötasokoe / Vuolggadásseiskkus

Maanantai, kesäkuu 1, 2020

Mikäli haluat opiskella pohjoissaamea äidinkielisten linjalla, tulee sinun osallistua lähtötasokokeeseen.

Sinun ei tarvitse osallistua lähtötasokokeeseen, jos

• olet kirjoittanut ylioppilaskirjoituksissa pohjoissaamen äidinkielenä ja saanut siitä arvosanaksi vähintään cum laude approbaturin tai
  • olet kirjoittanut pohjoissaamen vieraana kielenä ja saanut siitä arvosanaksi vähintään eximia cum laude approbaturin.

Pohjoissaamen lähtötasokoe järjestetään maanantaina 1.6.2020 klo 9.00–18.00 etäyhteydellä.

Kaikille yhteinen osuus on klo 9.00–10.30 ja yksilölliset suulliset haastattelut (45 min / hakija) tämän jälkeen klo 11.00–18.00. Suullisten haastattelujen järjestys ja aikataulu määrätään koepäivän aloituksessa.

Ilmoittaudu lähtötasokokeeseen viimeistään tiistaina 26.5. klo 12 mennessä minna.rasmus(at)oulu.fi. Etäyhteyden tarkempi osoite ohjeineen ilmoitetaan hakijoille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin