Opiskele tekniikkaa Oulussa

Oulun yliopistossa voit opiskella arvostetun diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkinnon monipuolisessa opiskeluympäristössä ja tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

Haluatko teekkariksi?

Oulun yliopiston tekniikan alan osaajilla on erinomaiset työllistymis- ja urakehitysmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vahvaa teoreettista pohjakoulutusta tukevat tiivis yritysyhteistyö ja monipuolinen opiskeluympäristö. Tekniikan osaajat työskentelevät asiantuntija- ja johtotehtävissä esimerkiksi tuotannossa, tuotekehityksessä ja suunnittelussa.

Tutustu Oulun yliopiston laajaan tekniikan alojen koulutustarjontaan ja hae suomenkielisiin koulutuksiin yhteishaussa 11.-25.3.2025. Englanninkielisiin koulutuksiin haetaan jo aiemmin, 8.-22.1.2025.

Haetko ensimmäistä kertaa yliopistoon?

Tutustu yhteishaussa tarjolla oleviin tekniikan kandidaattiohjelmiimme.

Onko sinulla jo korkeakoulututkinto?

Jos sinulla on jo tekniikan alalle soveltuva alempi korkeakoulututkinto, voit hakea yhteishaussa suoraan diplomi-insinööri- tai arkkitehtiopintoihin. Tarjolla on useita ainutlaatuisia kaksivuotisia maisteriohjelmia. Englanninkielisiin maisteriohjelmiin haetaan 8.-22.1.2025, suomenkielisiin 11.-25.3.2025.

Hae opiskelemaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa:

Hae opiskelemaan kevään toisessa yhteishaussa: