Learning & Educational Technology Research Unit (LET)

Dissertations

Héctor J. Pijeira Díaz (2019). Electrodermal activity and sympathetic arousal during collaborative learning.

Kurki Kristiina (2017). Young children’s emotion and behaviour regulation in socio-emotionally challenging situations.

Mykkänen Arttu (2016). Young children's success in learning situations - actions, views and appraisals in learning contexts.

Kontturi Heikki (2016). Oppimisen itsesäätelyn ilmeneminen ja kehittymisen tukeminen alakoulun oppimiskontekstissa.

Määttä Elina (2015). Setting young children up for success.

Näykki Piia (2014). Affective and effective collaborative learning – process-oriented design studies in a teacher education context.

Malmberg Jonna (2014). Tracing the process of self-regulated learning. - Students' strategic activity in g/n study learning environment.

Vuopala Essi (2013). Onnistuneen yhteisöllisen verkko-oppimisen edellytykset : näkökulmina yliopisto-opiskelijoiden kokemukset ja verkkovuorovaikutus.

Laru Jari (2012). Scaffolding learning activities with collaborative scripts and mobile devices.

Bluemink Johanna (2011). Virtually face to face: enriching collaborative learning through multiplayer games.

Hurme Tarja-Riitta (2010). Metacognition in group problem solving - a quest for socially shared metacognition.

Järvenoja Hanna (2010). Socially shared regulation of motivation and emotions in collaborative learning.

Tauriainen Pekka (2009). Technology supported on-the-job learning. The use of mobile phones and web-based learning environment during on-the-job learning in vocational upper secondary education and training.

Hyvönen Pirkko (2008). Affordances of playful learning environment for tutoring playing and learning. Rovaniemi: Lapin yliopisto.

Leinonen Piritta (2007). Interpersonal evaluation of knowledge in distributed team collaboration.

Salovaara Hanna (2005). Achievement goals and cognitive learning strategies in dynamic contexts of learning.

Saarenkunnas Maarit (2004). Multidimensional participation in polycontextual computersupported language learning.

Pulkkinen Jyrki (2003). An analysis of the communication structures in the research on information and communication technology integration in education in the years 2000-2001.

Last updated: 19.9.2019