Ihminen ja ympäristö -seminaari

Perjantai, syyskuu 21, 2012

Kaikki kandi- ja gradutyöaiheita tähyilevät opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita perjantaina 21.9. pidettävään Ihminen ja ympäristö –seminaariin (HU207), jossa yliopistomme humanistinen ja yhteiskuntatieteellinen ympäristötutkimus esittäytyy.

Jos olet ollut siinä luulossa, että ihmistieteellinen ympäristötutkimus on salatiedettä, niin nyt on korkea aika korjata käsityksiä.

Aiheina mm. metallimusiikin luontosymboliikka, tuontiruoka, ihmisen ja hevosen suhde, Pohjois-Amerikan intiaanit, talvimatkailu, sopeutuminen ympäristöolosuhteiden muutoksiin ja osallistuminen päätöksentekoon.

Seminaari alkaa klo 8.30. Ohjelma liitteenä.

Opiskelijat voivat koota tilaisuudesta suorituksia myös luentosalkkuun. Koko päivän seminaari-osallistumisesta saa kolme merkintää.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin