University of Oulu, 2016

Digitaalinen kevät Historiaa arktisella asenteella -blogissa

Historiaa arktisella asenteella -blogin valloittavat keväällä 2018 Digitaaliset ihmistieteet -kurssin opiskelijat! Ensimmäistä kertaa järjestetty kurssi on ollut Oulun yliopiston humanistiselta tiedekunnalta tärkeä panostus digitaalisen tutkimuksen ja digitaalisten työelämätaitojen kehittämiseen. Kaikille historia-, kulttuuri-, ja viestintätieteiden opiskelijoille yhteisen kurssin harjoitusryhmissä on kevään aikana perehdytty erilaisiin digitaitoihin.

Some- ja verkkotutkimuksen työpajassa syntyi blogisarja, jonka tuotokset julkaistaan Historiaa arktisella asenteella -blogissa 9.4.–13.4.2018. Sarjan ensimmäisessä blogissa historian maisteriopiskelijat Sauli Tervaniemi ja Theresia Simi pohtivat ajankohtaista kysymystä, millä ehdoilla kansallisuus määritellään. Kuka saa olla suomalainen?

Seuraa blogia osoitteessa: http://www.oulu.fi/blogs/historiaa-arktisella-asenteella

Viimeksi päivitetty: 9.4.2018