University of Oulu, 2016

Historian sivuainepääsykoe 2020

Tiistai, toukokuu 5, 2020

Historia on vapaa sivuaine Oulun yliopiston HIKUVIE-tutkinto-ohjelman opiskelijoille. Muiden on haettava opinto-oikeutta osallistumalla sivuainekokeeseen. Kokeen kautta otetaan enintään 20 sivuaineopiskelijaa vuosittain.

Historia-aineiden (sisältäen sekä historian että tieteiden ja aatteiden historian) yhteinen sivuainepääsykoe järjestetään tänä vuonna 5.5.2020 klo 12.15. Ilmoittautuminen pääsykokeeseen WebOodissa (koodi 700195A).

Koe toteutetaan sähköpostitse. Kokeeseen ilmoittautuneet saavat WebOodin kautta koetehtävät 5.5.2020 kello 12.15. Vastausaikaa on kaksi tuntia, ja vastaukset palautetaan WebOodin saateviestissä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään ilmoitettuna ajankohtana.

Pääsykokeeseen luettava teos: M. Myllykangas & P. Pietikäinen (toim.), Ajatusten lähteillä. Aatteiden ja oppien historiaa. Gaudeamus 2017.

Lisätietoja: Maija.Kallinen(@)oulu.fi

Lisää kalenteriin