Historiatieteet muuttivat uusiin tiloihin

Olemme muuttaneet! Historiatieteet muuttivat elokuussa uusiin tiloihin Linnanmaan kampuksella.

Uudet tilat sijaitsevat humanistisen tiedekunnan tiloissa 3. kerroksessa, Telluksen yläpuolella. Käynti uusiin tiloihin joko Geokadulta (portaikko tai hissi K2, uuden Humus-kuppilan käytävältä) tai Fysiikankadulta (portaikko J2 Examinariumia vastapäätä).

Pääosalla historiatieteiden opetus- ja tutkimushenkilökunnasta työhuoneet sijaitsevat GF-käytävällä (Huoneet GF300-GF3018), osa työhuoneista sijaitsee viereisellä Humanistisen tiedekunnan HU-käytävällä.

Postiosoite säilyy ennallaan:
90014 Oulun yliopisto

Myös tiedekunnan koulutuksen lähipalvelutiimi on muuttanut ja palvelee tilassa KE1020, käynti Opintokadulta (entinen opiskelijakeskus). Palvelupiste on avoinna arkisin klo 10-14. Palvelupisteestä löytyvät tiedekunnan opiskelijoiden palvelut kuten yleinen opintoneuvonta sekä neuvonta kotimaan harjoittelussa, ulkomaan harjoittelussa ja vaihto-opiskeluun liittyvissä asioissa. Palvelupisteessä työskentelevät mm. opintoasiainsihteerit, koulutussuunnittelijat, johtavat koulutusasiantuntijat sekä koulutuspalvelupäälliköt.

Humanistisen tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat voivat olla kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa yhteydessä lähipalvelutiimiin study.humanities(at)oulu.fi asiointiosoitteiden kautta.

Huomaattehan, että opintosihteereillä ei ole jatkossa erillisiä vastaanottoaikoja. Historiatieteiden opintosihteeri Päivi Kynkäänniemen tavoittaa parhaite sähköpostitse.

Ks. Lisätietoa koulutuksen lähipalveluista.

Viimeksi päivitetty: 22.8.2018