ARKISTOALAN SUUNTAUTUMISVAIHTO - tietoa tiedossa

Perjantai, maaliskuu 1, 2013

Historian ja aate- ja oppihistorian oppiaineissa käynnistyy uusi suuntautumisvaihtoehto tänä keväänä. Kyse on arkistoalan opetuksen käynnistymisestä omana maisteriopintojen 80 op:n opintokokonaisuutena historiatieteissä. Suuntautumisvaihtoehtoon valitaan joka toinen vuosi kuusi opiskelijaa, neljä historian ja kaksi aate- ja oppihistorian opiskelijaa. Opetus vastaa aiemmin arkistolaitoksen järjestämää alempaa arkistonhoitotutkintoa ja ylempää arkistotutkintoa. Ensimmäiset opiskelijat valitaan huhtikuun alussa.

Tiedotustilaisuus uudesta opintosuunnasta maanantaina 18.3. kello 12 alkaen salissa HU209.

Infossa käydään läpi suuntautumisvaihtoehdon opintovaatimukset, opintojen aikataulutus, opintojaksojen käytännön järjestelyt sekä tietysti opiskelijoiden valintasysteemit.

Tulkaahan kuulolle ammattiin suuntautuvasta opintosuunnasta, jossa on ainakin lähitulevaisuudessa varsin erinomaiset työllistymismahdollisuudet.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin